VÅRE TJENESTER

 

BOLIG

Enebolig og fleremannsbolig

Vurdere du å bygge ny bolig, og ønsker egen tegning, som du selv har eiendomsrett / kontroll over? Vi hjelper med alt fra idè til ferdig bygg. Son Arkitektkontor bistår private og profesjonelle aktører. Det kan være mye tid og penger å spare ved at vi kommer tidlig inn i prosessen.

Fritidsbolig

Går du med hyttedrømmer, på fjellet eller ved sjøen? Det kan være mange hensyn å ta ved bygging av fritidsbolig. Vi foretar nødvendig sjekk mot kommunen for å se hva som er mulig å få til. Våre arkitekter har vært delaktig og prosjektert fritidseiendommer i store deler av landet.

Tilbygg
/ påbygg

Mange ganger kan det være lurt å engasjere en arkitekt om du har planer om å bygge på en eksisterende eiendom. Vi kommer med idéer tegner og visualiserer slik at du får et inntrykk av hvordan et tilbygg/ påbygget ser ut før det faktisk bygges. Ingen tilbygg eller påbygg er for små, eller for store for oss. 

Garasje

Ønsker du litt ekstra plass når du først bygger en garasje? Kanskje vil du ha en garasje med takterrasse, eller gå tørrskodd fra boligen til bilen? Muligheten er mange! Vil du at vi tegner og ivaretar søknadsprosessen på en profesjonell og effektiv måte, er det bare å ta kontakt.

BIM

Syns du det er vanskelig å ha kontroll på mengder og byggedetaljer på ditt prosjekt? Vi kan levere mengdeuttak og kvalitetskontroll av alt materiell på din bolig. Ikke nøl med å ta kontakt hvis dette er en tjeneste dere er på jakt etter.

NÆRING

Næringsbygg

Våre arkitekter har vært involvert i mange større næringsbygg og jobbet aktivt med; kontorbygg, industribygg, lagerhaller, overnattingssteder m.fl. Vi kan også ordne alt av arkitekt- og søker-tjenester for kontorbygg, industribygg, lagerhaller, overnattingssteder o.l.

 

BIM

Trenger du hjelp til mengdeuttak og kvalitetssikring av SW elementer og beslag til næringsbygg? Utarbeidelse av monteringstegninger til håndverkere ute på byggeplass? Detalj tegninger? Son Arkitektkontor leverer høy kvalitet av denne tjenesten til mange av våre store aktører i byggebransjen. Hvis dette er en tjeneste du er på jakt etter er det bare til å ta kontakt.

Ta kontakt